Det ble samlet inn 50.000 kroner til bygging av et nasjonalt kirkemonument

Kroatisk forbundet i Norge har i en årrekke organisert humanitære aksjoner blant kroatene i Norge der det ble samlet midler til hjelp for forskjellige formål og institusjoner i Kroatia. I 2009/2010 falt valget på  et nasjonalt kirkemonument – De kroatiske martyrers kirke i Udbina som ligger i Gospiċ-Senj bispedømme. Kirken er under oppføring og bygges ved hjelp fra både enkeltpersoner og grupper i Kroatia og i utlandet.

 

I den humanitære aksjonen som ble avsluttet i årskifte2009/2010 ble det samlet NOK 50.000 totalt. De innsamlede midlene ble sendt til Gospiċ-Senj bispedømme med henvisning om at de var øremerket De kroatiske martyrers kirke. Vi ønsker å takke alle dere som har støttet våre humanitære aksjoner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

nb_NONorsk bokmål
Skroll til toppen